Woonkanaal.nl – Dé nieuwe informatiegids

Key

ROTTERDAM – Woonkanaal.nl (2020)  is een nieuwe, frisse verzamelgids van informatie over koop- én huurwoningen.

Alle links van koop- en huurwoningen zijn handmatig geselecteerd en komen direct op de juiste website terecht. De vermelde links zijn zorgvuldig gecontroleerd op betrouwbaarheid. Handig is dat je niet alleen op de juiste website terechtkomt, maar ook direct op de juiste pagina.

Woonkanaal.nl is een onderdeel van HuurToeslag2020.nl en is daarom tevens voorzien van uitgebreide informatie over huurtoeslag. Denk onder andere aan de huurtoeslaggrenzen die aangeven of u wel of niet in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Er is veel informatie te vinden op de website als het aankomt op bouwen, huren of kopen van woningen. Ook zijn er video’s zichtbaar en je kunt gratis checklists downloaden, bijvoorbeeld om te verhuizen of je een huis gaat kopen of een huis gaat huren.

Er zijn een tal van woningaanbieders te vinden op deze website, maar ook aannemers, makelaars of architecten.

Maar er is meer… onderwerpen waar vaak wat meer tekst en uitleg bij gewenst is zoals; de WOZ-waarde, hypotheekrenteaftrek, VVE (Vereniging van Eigenaren) vind je op de site.

Alle links zijn gekoppeld aan het onderwerp dat bovenaan de kolom staat vermeld. Dit zijn de grote gekleurde letters in de kolommen. Alle links leiden altijd direct naar de pagina met het onderwerp waar u meer over wenst te weten. Dat scheelt klikken én zoeken!

Dus bent u opzoek naar meer informatie of de juiste aanbieder met betrekking tot het huren, kopen, verkopen of (zelf)bouwen van een woning?

Kijk dan gerust even op: https://www.Woonkanaal.nl.

(Dit betreft een ingezonden bericht door Woonkanaal.nl, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.)