Heeft u last van vermoeide voeten en hoe los je het op?

Tot-rust-komen.jpg

Je zult het gevoel wel herkennen dat je na een lange werkdag last hebt van vermoeide voeten. Wanneer je te lang achter elkaar zit dan kan het bloed minder goed de spieren in je onderlichaam bereiken. Het gevolg is dat de bloedcirculatie in je voeten en benen afneemt en daardoor gaan je voeten vermoeid aanvoelen. Een goede manier om je voeten weer hernieuwde energie te geven is door te genieten van een voetmassage… Maar ik ga toch niet elke dag zelf mijn voeten masseren of moet ik elke dag mijn vriend  / vriendin lief aankijken?

Voetmassage apparaat

Gelukkig hoeft dit niet want er zijn tegenwoordig massage apparaten op de markt die je voeten heerlijk kunnen masseren. Een voetmassage apparaat masseert je voeten door het geven van een shiatsu massage. Tijdens de massage worden de spieren losgemaakt en daardoor neemt ook de bloedcirculatie toe. Na de massage zul je opmerken dat je voeten weer hernieuwde energie hebben. Daarnaast werkt een voetmassage ook heel erg ontspannend en het werkt het goed tegen stress. 

Waarop moet je letten bij het kopen van een voetmassage toestel?

Nu zul je wel denken dat een voetmassage toestel heel erg duur is? Tegenwoordig is dit niet meer het geval en je kan al een goed voetmassage apparaat kopen tussen 50 en 100 euro. Wij raden altijd aan om een voetmassage apparaat te kopen die de mogelijkheid biedt om een shiatsu massage uit te voeren. Deze massage voelt wat harder aan maar de shiatsu voetmassage maakt wel echt de spieren goed los.  Daarnaast is het ook een slim idee om een voetmassage apparaat te selecteren waarbij je zelf de intensiteit van de massage kan instellen. Wanneer je jouw koude voeten heerlijk wilt opwarmen in de wintermaanden dan is het een slim idee om een apparaat te kiezen waarbij je de infrarood warmte kan inschakelen.

Voor meer informatie over massage apparaten verwijzen we je graag door naar de website ontspanthuis.nl. Op deze website staat veel waardevolle informatie over massage apparaten. Wij wensen je veel plezier met het lezen van de artikelen.  

(Dit betreft een ingezonden bericht door Ontspanthuis.nl, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.)

One Reply to “Heeft u last van vermoeide voeten en hoe los je het op?”

  1. Bedankt voor de tip over de aanschaf van een voetmassage toestel. Ik werk veel staand en heb bovendien last van koude voeten ’s nachts. Voor mij is een massageapparaat voor de voeten vast en zeker een oplossing.

Comments are closed.