PS5 kopen

ps5 kopen ps5-kopen.png

PS5 kopen

In dit artikel geven we je graag wat informatie over de nieuwe Sony Playstation 5. We geven je info over de release, de PS5 prijs en pre-order maar ook hoe je een goedkope Playstation 5 kunt kopen.

Playstation 5 release

Normaal gesproken blijft een game console ongeveer 6 á 7 jaar op de markt hangen. De PlayStation 3 werd al in 2006 gelanceerd en werd vervangen door de welbekende PlayStation 4 in het jaar 2013. Als we dan even doorrekenen dan zou de PlayStation 5 uitkomen in 2020, wat inmiddels is bevestigd door Sony zelf.

Playstation 4
De PS4 wordt nu nog steeds heel goed verkocht. Waarom zou Sony iets nieuws op de markt brengen terwijl de huidige producten nog goed verkopen? Precies, dat doen ze dus niet! Wel wil Sony een voorloper zijn en haar concurrentie op afstand houden. Tijd voor iets nieuws dus.

Playstation 4 games
Er komen nog verschillende PS4 games in een nieuw jasje uit en dat maakt een release van een nieuwe gameconsole lastig. Dit zijn spellen die nog heel veel geld in het laadje van Sony zullen brengen. Zonde om dan een PS5 uit te brengen. Hier heeft Sony wel wat op bedacht, namelijk dat je de PS4 games op de Playstation 5 kunt spelen.

Ontwikkeling lange termijn
Om ervoor te zorgen dat de Playstation 5 net zo’n succes wordt als de PS4 moet Sony een gameconsole bouwen die lang mee kan op de markt. Minimaal 7 jaar vol gas verkopen. De techniek gaat snel dus ook daar moet Sony rekening mee houden. Denk hierbij aan de resolutie van tv’s (4K / 8K) of aan de mogelijkheid om de games interactiever te maken. Dit soort specs toepassen kost tijd en daarom moeten we nog even wachten.

Playstation 5 kopen

Nog nergens kun je de PS5 kopen of bestellen. Toch zijn er diverse websites die het laatste nieuws voor je in de gaten houden en dit graag met je delen. Handige info over de laatste specificaties en weetjes. Houdt deze sites goed in de gaten en schrijf je voor het gemak in op hun nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen

PS5
Dit artikel is powered by playstation5kopen.com

One Reply to “PS5 kopen”

Comments are closed.