Waarom kiezen voor een personal trainer?

personal trainer

De grootste reden om te sporten bij een personal trainer is om de motivatie. De meeste mensen haken af wanneer het even tegenzit of wanneer de doelen maar niet bereikt worden. Een personal trainer kan jou echt de nodige motivatie bieden. Daarnaast is een personal trainer ‘persoonlijk’ en maakt hij/zij een persoonlijk programma voor jou.

Personal trainer werkt aan jouw persoonlijk doel

Ben je beperkt vanwege een chronische ziekte of aandoening, herstellende van een ziekte of heb je een bepaald doel voor ogen (bv het lopen van een marathon) dan zal een Personal Trainer met een voor jou zo gezond en efficiënt mogelijke programma werken dat je hierin helpt het uiterste eruit te halen en je doelen te bereiken. Je krijgt hier ook echt waarde voor je geld

Een Personal Trainer helpt je om te focussen op resultaat. Hij zorgt ervoor dat je geen voor jou inefficiënte work-out hoeft te doen. Een Personal Trainer heeft een duidelijk plan van aanpak zodat je in een minimum aan tijd een maximaal resultaat behaalt. De personal trainer leert jou de juiste technieken, Beoefen je een bepaalde sport en wil je daar beter in worden dan zal een Personal Trainer je vaardigheden aanleren om je techniek te verbeteren. De Personal Trainer zal de vaardigheidstraining opnemen in je programma zodat je niet alleen kracht- en uithoudingsvermogen traint, maar ook behendigheid, coördinatie en focus.

Jouw personal trainer in Enschede

Maar door alleen maar te lezen wordt jij niet fitter! Zowel beginnende sporters als professionals kunnen trainen onder begeleiding van een personal trainer. Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie al en je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainen dan is  Personal Training Enschede voor jou de oplossing om meer plezier te krijgen in je training. Door middel van nieuwe functionele trainingen kan hij je weer opnieuw een uitdaging geven zodat het weer leuker wordt en je motivatie weer gaat stijgen.

Wat je doelstelling ook is de personal trainers hebben erg veel skills en ervaring. Zelf was ik een tijdje onder begeleiding van een personal trainer, hier heb ik 10 kilo kunnen afvallen! Dus woon je in omgeving Enschede? Check deze gasten! Personal Trainer Enschede.

Ingezonden door: Emre Atas (inclusief beeldmateriaal)