Modetalente betrouwbaar?

Is de online webshop Modetalente betrouwbaar? Kan ik hier veilig kleding kopen? Lees deze ervaring voordat u hier iets aanschaft.

Modetalente betrouwbaar of oplichting?

Ze adverteren met mooie kleding voor hele leuke prijsjes. Erg aantrekkelijk om op deze webshop te bestellen. Ik ben hierdoor zelf ook verleid. Op de website Modetalente kun je lezen dat ze iets langere levertijden hanteren. Oké, daar kan ik voor deze prijzen wel mee leven.

Modetalente ervaring

Ik heb besteld. Dan reken je af met, jawel, een Chinees bedrijf (of iets in die richting). Oké, niet gelijk argwanend worden dacht ik nog. Er zijn vast ook goede Chinese bedrijven… Maar dan begint het lange wachten. Ik heb geen inlog of online account dus ik kan niks terugzien. Misschien niet goed aangevinkt bij bestellen, ik weet het niet.

Na twee weken stuur ik maar eens een mailtje via het Modetalente contact formulier. Ik krijg een track & trace code toegestuurd. Dat ziet er veelbelovend uit. Het pakketje lijkt verzonden. Maar na dagen wachten lijkt er maar niks te gebeuren met het pakketje. Na 20 dagen komt het pakketje aan in Nederland, zo lijkt het. Maar ook dan weer dagen geen activiteit en zeker geen pakket bij mij afgeleverd. Dan ga je je toch afvragen, is Modetalente betrouwbaar of ben ik nu echt online opgelicht? Dat is me nog nooit overkomen. Misschien ben ik te goed van vertrouwen geworden.

Google maar eens op Modetalente

En dan ga ik googelen op Modetalente. Had ik dat maar eerder gedaan. Het lijkt echt een frauduleuze online shop. En als mensen al iets ontvangen is het rommel. Ik heb aangekocht via PayPall, dus ik ga maar eens kijken of ik daar gebruik kan maken van de kopersbescherming. Tenslotte laten ze toe dat een frauduleuze webshop gebruikt maakt van PayPal. Ik ben benieuwd of ik mijn geld terugkrijg!

Heb jij ook ervaring met de online webshop Modetalente? Dan horen wij dat graag. Laat je bericht hieronder achter. Ervaringen met PayPal kopersbescherming horen wij ook graag!


Update 28-12-2019

Na mijn klacht via Paypal heb ik iets ontvangen. Maar…. zie hier wat een rommel je krijgt via Modetalente. Plaatje links wat is beloofd… plaatje rechts wat ik heb gekregen. Woorden zijn niet nodig denk ik 😉

modetalente klacht, onbetrouwbaar, opgelicht, fraude

Update 07-01-2020

Na diverse mailtjes voor een retouradres ontvang ik eindelijk onderstaande reactie in mijn mailbox. Ze raden af terug te zenden vanwege hoge kosten en bieden 15% korting aan. Ja ja, echt geen webshop waar je kleding wilt kopen. En nog steeds heb ik geen retouradres.

61 Replies to “Modetalente betrouwbaar?

 1. Guys never order from Modetalent, they are fraud and they are committing daylight robberty, wirhout any consequences. I cannot believe this website is not shut down. After all these complaints they are still running fine and continue to steal from innocent people that work hard for their money.

  I lost 400 Euros recently to them, because I thought they were genuine company based in Germany, but all I recieved is absolute trash and whenever I contact them I never got a decent reply.

  They need to be taken offline and who ever is behind it needs to be prosecuted.

 2. vanwege familie onstandigheden was ik voor enkele maanden vanuit Canada op bezoek in Nederland toen ik in een blad de advertentie van Modetalente zag met erg leuke kleding. Ik heb toen op 29 oktober een wollen jurkje met lange mouwen besteld hetgeen binnen een week afgeleverd zou worden voor € 31, 88 . Het geld via mijn bank overgemaakt en ik was natuurlijk exited en wachtte met spanning op de deurbel, maar die werd maar niet geluid.
  Na enkele weken heb ik een e-mailtje gestuurd waar m’n bestelling bleef omdat ik eind
  November weer terug naar Canada zou gaan. Ik kreeg bericht dat m’n pakketje het station ( in een plaats ergens in China ) had verlaten en onderweg was.
  Er kwam niets ! Weer gemailed. Weer kwam er bericht dat het door de Covid -19 wel iets langer kon gaan duren, maar dat het binnen een week afgeleverd zou worden.
  Weer niets ! Ik moest vertrekken en het is nu 8 Januari 2021. Ik heb net weer een e-mailtje gestuurd dat ik ze zou aangeven voor internet fraude etc. en op alle mode websites en Facebook hun frauduleuze verkoops praktijken zou aankondigen.
  Nu lees ik dus dat ik niet de enige ben die zich heeft laten beduvelen, maar ik begrijp niet dat de bedrijven die de internet en de diverse websites beheren dit soort praktijken niet kunnen aanpakken . Twitter kan ook het Twitter account van Donald Trump blokkeren , no big deal !!

 3. NOOOOOOOIT iets bestellen!
  Maten kloppen niet, materiaal is vreselijk en lijkt niets wat op wat er op de foto’s staat.
  VRE-SE-LIJk!!!

   1. Ja, inderdaad. Nu denk ik ook, had ik hun maar eerst even op het internet gecheckt…
    Hun ´spel´ werkt echter wel, want normaal check ik het altijd, maar nu had ik zoiets van een duits bedrijf met mode kledij…
    Heeft er ooit iemand die 15% of meer terug gehad? Of is dat ook utopie om te denken?
    Helpt het als we dit aangeven bij één of andere instantie?

    1. Hoi Petra, wij hebben de site al bij allerlei instanties aangemeld. Maar helaas geen resultaat.

     1. Beste inzenders,
      Ik ben ook in deze aantrekkelijke site gestapt en had daar afgelopen maandag 11/1 een bestelling geplaatst. De site wekt inderdaad ook vertrouwen doordat je met Paypal kan betalen. Naar aanleiding van deze site heb ik de bestelling gecanceld en de betaling ook aangekaart via PayPal. Ik heb snel een reactie ontvangen en ben nu met Modetalente overeengekomen dat ik 15% betaal over de waarde van de goederen als annulering fee.
      Ik heb dit met bezwaar geaccepteerd. Ik had ook nog geen bericht ontvangen dat de goederen waren verscheept.
      Ik wil iedereen bedanken die op deze site hebben gereageerd waardoor ik op tijd grotere financiële schade heb kunnen voorkomen en ik hoop hiermee een oplossing te bieden voor degene die vandaag of gisteren hebben besteld. Als je binnen 24 annuleert behoef je geen fee te betalen.
      Monique

     2. Wat ben ik blij dat ik er op aanraden van mijn zoon niets heb besteld, nu nog tot vandaag krijg ik dagelijks mail, met echt heel mooie orginele kleding, die je hier niet kan vinden! Ongelooflijk dat er niets tegen deze website noch altijd niets ondernomen is, dat kan echt niet zo!

 4. Na alles wat ik op deze site gelezen had, had ik geen enkele illusie meer over mijn bestelling bij Modetalente. 19 dagen na mijn bestelling werd mijn kleding bezorgd. Modetalente had aangegeven dat de levering 1 1/2 tot 2 weken zou duren, dus al met al waren ze met leveren wel wat aan de late kant.

  Met vreze en beven opende ik mijn pakket. Ik had 8 artikelen besteld ter waarde van bijna 150 euro. De kwaliteit viel mij niet tegen, behalve dan van 1 jurkje. Die is gemaakt van erg dunne stof en ook het patroon klopte niet. Gelukkig ben ik handig met de naaimachine, dus uiteindelijk kan ik er best nog iets van maken…

  De rest was best prima. Ook de maten klopten en de kleding zag er uit zoals op de foto’s op internet. Ze hadden alleen vergeten 1 ketting / hanger te leveren. Toch durf ik na deze bestelling niet opnieuw ‘de gok’ te wagen. Ik denk dat ik nu al best geluk gehad heb dat deze bestelling grotendeels goed is gegaan.

  1. Beste Jozien, na het lezen van je bericht heb ik echt mijn twijfels of je review waar is of dat je ingehuurd bent door Modetalente? Ik wil graag het beste geloven hoor. Maar Modetalente doet aan dropshipment en goederen komen uit diverse lage lonen landen en worden separaat van elkaar verzonden. Er is geen ‘centraal magazijn’. Dus het lijkt mij gewoonweg onmogelijk dat jij één pakket ontvangt waarin alle 8 de goederen zitten???

   1. Beste beheerder, wat ik schreef is de waarheid, al snap ik heel goed uw verbazing! Ik was zelf ook zeer verbaasd, maar ik zou u een mail met foto’s als bewijs kunnen sturen. Desondanks blijf ik er ook bij, zoals ik al schreef in mijn vorige review, dat ik NIET NOG EENS DE GOK ZOU WILLEN WAGEN om bij dit bedrijf te bestellen, omdat deze bestelling door alle negatieve reviews hier en o.a. op tros radar mij veel stress heeft bezorgd. Ik had voor 150 euro besteld en ik zag mijn geld al in rook opgaan…

    Mijn boodschap is en was daarom vooral: NIET bestellen bij dit bedrijf, zeker gezien de vele teleurstellingen die de meeste mensen hier beschrijven. Ik denk echt dat ik geluk gehad heb namelijk. En als je al wel besteld hebt voordat je dit ging lezen: misschien heb je geluk zoals ik en ontvang je toch je spullen.

  2. …. VRESELIJK!!
   Hier nog zo een die er met blinde ogen is ingestonken! 4 artikelen besteld, de levering duurde ongeveer 5 weken en kwam in 2 pakketten..
   2 Leuke jurkjes dacht ik.. totaal verkeerd model, strak en goedkoop materiaal (plastic achtig zweet materiaal)
   Leuke vlotte korte broek voor mij man leek wel een model uit Volendam!
   Ik had dit alles waarschijnlijk ook zelf kunnen naaien zo, terwijl ik nog nooit achter een machine heb gezeten!

   Waardeloos en blijkbaar een dure (€95) les.. Ik dacht eerst, ik stuur meteen alles terug, maar ik lees hier nog geen enkele reactie dat iemand ook maar iets van het bedrag heeft terug gezien.. alleen maar meer kosten.. ik denk dat ik mijn Volendammer bij de Verfkleding gooi, en de rest verscheur/verknip..

   ..want ook ik staar net naar het Standaard gegenereerde antwoord van, dacht ik, een leuk, vlot Duits modebedrijf..
   (Ik heb het even met Google vertaald..)

   …Ons retouradres is in Guangzhou, China.
   Volgens ons retourbeleid is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten voor de retourzending en alle bijbehorende verzendkosten (inclusief eventuele douanekosten). Uw terugbetaling wordt verwerkt nadat we uw retourzending hebben ontvangen.

   Aangezien een internationale retourzending kan leiden tot lange wachttijden en aanzienlijke retourkosten, raden wij u aan om andere manieren te gebruiken om dit probleem op te lossen.
   Wij willen u een vergoeding van 15% van de artikelen in kwestie aanbieden in plaats van het artikel of de artikelen te retourneren.

  3. Had ik dit maar eerder geweten. Wat een teleurstelling van deze zogenaamde Modetalente.com. Oké het nepleren jasje is nog best mooi, maar de rest van de shirts zijn van goedkoop polyester gemaakt. En ik had eigenlijk de hele verzending stop moeten zetten toen ik zag dat het via een Chinees bedrijf verzonden zou worden. 112 euro weg.. Zo stom. Maar ik heb er van geleerd. Mooie foto’s van deze kleding, maar absoluut een oplichting.

 5. Ik bestelde 4 dingen.
  1. Een sjaal.
  2. Een trui
  3. Handwarmers
  4. Tas
  De handwarmers kwamen binnen en zien er ok uit. Dat duurde 4 maanden. Ik verwavhtte niks meer. Ik kreeg niet de kleur die ik besteld had.
  De sjaal heb ik tot nu toe ( 9 maanden verder) nooit gekregen.
  De trui is een heel ander verhaal. Ik had hem al in een maand. Maar de trui zelf bedekt nog net de borsten terwijl de mouwen bijna tot mijn knieen komen. Het was van een heel dik materiaal met geprinte strepen erop terwijl het op de site gebreide strepen zijn. Klaar voor de kliko. Dit draagt niemand.
  De tas kwam na 3 maanden. Op de site leek het een gevilte tas. Het was een sterke tas, maar met een print van de gevilte tas erop. Kortom niet bestellen!!!!!

 6. Wat een knakenbedrijf!! Jeetje wat ben ik erin gestonken 🙈!! Kleding die ik uiteindelijk!! kreeg, lijken niet op wat ik besteld heb, vreselijk truttig, beroerde kwaliteit!!
  Retourneren is niet mogelijk, men waarschuwt je dat de kosten voor jezelf zijn! Verzendkosten rond de €38,
  En dan maar afwachten of je de €€ van de kleding terugkrijgt,..
  Kortom Oplichterij!!

  1. Vervelend Mieke. En het is zo balen dat we in dit geval helemaal machteloos staan. En let op, nu zijn ze weer heel actief met Floryday. Dezelfde mooie plaatjes en mooie prijzen 🙁

  2. Adres gekregen!!!
   1ste Floor, Building 3, Jinyuan Square, No. 2 Taohong West Street, Juhne Street, Baiyun District, Guangzhou, China, 51000
   Maar hoe betrouwbaar is dat??

   1. Ik weet het helaas ook niet Mieke. Je zou kunnen informeren wat het pakketje opsturen kost. Modetalente schrijft als het goed is in hun e-mail ook aanvullende kosten voor inklaren etc. op de koper te verhalen. Maar wat dat is, dat weet niemand denk ik… Ik heb zelf het risico niet genomen hier ook nog eens kosten aan kwijt te zijn en dus alsnog mijn geld niet te krijgen.

    Paulina schrijft hieronder “Summary: bad quality, bad customer service, no money back and return shipment to china cost 18 euro for 6 clothing pieces. ” Die heeft het dus wel geprobeerd.

 7. helaas zie ik nu pas alle reacties,en helaas er zit een leuk tshirt bij de rest is rommel,ik zit nu te wachten op een mail om het terug te sturen maar tot nu toe nog niets..maar of die komt…
  dus blijk baar ook opgelicht en hun 130 euro rijker,
  les voor volgende keer duse,erst kijken waar het vandaan komt voor ik bestel…

 8. Ik heb 1 maand geleden 2 artikelen besteld 1 ontvangen en wou retourneren, krijg geen retouradres en na veel mailtjes, krijg ik als antwoord kan beter niet retour doen de retour kosten zijn veel te hoog . DIT IS EEN BEDRIJF VAN LIST EN BEDROG ik bestel hier nooit meer iets. Het 2e artikel heb ik nog steeds niet ontvangen . (Trouwens artikel van slechte kwaliteit.)

 9. Heb 4 weken geleden een jurk besteld bij modetalente. betaalt via iDeal. De volgende dag een mail met bevestiging van mijn bestelling en een mail dat mijn bestelling onderweg was. Na 14 dagen een mail naar hun gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Ik krijg een mail terug met het verzoek om meer gegevens. Ik stuur de bevestigingsmail van mijn bestelling naar hun en krijg exact dezelfde mail waarin ze om meer gegevens vragen nog een keer terug. Volgens de trackingmethode is mijn bestelling verzonden. Ik geloof er niet meer in en heb ze vandaag gegoocheld. Had ik moeten doen voor ik iets bestelde. Dat de spullen uit China komen heb je pas door als je besteld en betaald hebt. Kan zo’n bedrijf niet verboden worden met al die klachten.

 10. Inderdaad OPLICHTERS. Dreig al met een advocaat. (is mijn partner) maar of dat helpt weet ik niet. NIET MEE IN ZEE GAAN.
  Ga nu via de bank proberen.

  1. Heb hetzelfde meegemaakt een half jaar geleden. Via Trustpilot een negatieve response achtergelaten in de hoop dat anderen niet ook worden opgelicht. Ik schrik ervan te lezen dat dit dus wel is gebeurd. Ik heb overigens wel via PayPal een groot deel van mijn geld teruggekregen.
   Vandaag staat er een artikel over weboplichters op de site van de NOS waar een link staat waar je malafide bedrijven kunt vinden. Modetalente staat hier niet bij. Waarschijnlijk omdat ze af en toe wel iets (van slechte kwaliteit en/of niet vergelijkbaar met de afbeelding) leveren.
   Het enige wat we kunnen doen is veel publiciteit genereren. Want idd…er zijn ook heel veel “klantrevieuws” die het een fantastisch bedrijf vinden met kleding die prachtig is en…over the top en ongeloofwaardig. Vaak in het Engels of slecht vertaald.
   Mijn advies….probeer zsm via Paypall je geld terug te krijgen.

 11. bad quality, no refund

  Website works well enough. Ordering ok. If they don’t have the clothes they will refund it. Clothes arrives months later, from china. Quality of clothes is very bad. All plastic and not at all like in the pictures. If you send things back, it doesn’t arrive at the warehouse, you don’t get your money back. So in the end it is very expensive to shop here and customer service is very bad, only ask you to send the shipment ticket over and over again, with no refund untill now. This is 4 months later. Summary: bad quality, bad customer service, no money back and return shipment to china cost 18 euro for 6 clothing pieces. You might as well not send it back and use clothes u don’t like to wash the floor!

  1. Ook ik wacht al sinds 11 mei (bestelling 4 mei) op mijn jeans.
   Heb vier mails gestuurd met alle gegevens die nodig zijn om een pakket te traceren, maar alleen een maal een standaard mail teruggekregen dat ik alle gegevens moet versturen(wat ik dus gedaan had)
   Ik vrees dat ik voor 40 euro opgelicht ben.
   Ik ga de nieuwsbrief afmelden (want ik krijg wel erg veel reclame van ze) en proberen of ik via NRC (waar de reclame in stond) iets kan bereiken.
   En zoals ik hier lees komt het heel soms heel laat alsnog aan.
   Bedroevend!

 12. Het is wel jammer dat het een onbetrouwbaar bedrijf is want de kleding en schoenen zien er echt leuk uit.
  Vraag mij af hoe je de kleding op een eerlijke manier toch kan kopen. Ik heb zelf 1 jurkje gekocht om te kijken hoe dat zou verlopen.
  Nu na het lezen van alle berichten ga ik dat niet meer verder doen.

  1. Beste Saskia, je hebt gelijk en dat is ook precies de valkuil. Eigenlijk geldt hier heel simpel het spreekwoord, het is te mooi om waar te zijn! Foto’s zeggen op internet helemaal niks.

 13. Ik heb juist me laten verleiden met iets te bestellen voor ongeveer 50 euro.
  Omdat de bestelling ingewikkeld was vr de betaling rees er bij mij al vragen.
  Nu ik wat neg. recensie gelezen heb is heel mijn kooplust via internet ruim geslonken.
  Het was namelijk de eerste maal.
  Ik heb eigenlijk nu schrik dat het gedoe nep is…ook ik heb wat geregel en een account aangemaakt. Ik krijg geen bevestiging van wat ik besteld heb …zeer vreemd kan iemand me helpen aan een e mail of telefoonnummer om even duidelijkheid te scheppen

 14. Bij toeval kwam ik op de site van Modetalente terecht. Wat een leuke kleding! Wist niet wat ik zag! Maar goed, eerst maar eens gekeken of ik op de site contactgegevens kon vinden: het bleek om een adres in HongKong te gaan. Toen ben ik op zoek gegaan naar reviews en zag al jullie berichten met slechte ervaringen. Ik heb gelukkig dus niets besteld. Als het te mooi lijkt om waar te zijn (hele leuke kleding tegen spotprijzen) is het dat ook vaak. Dank voor jullie reviews die mij hebben behoed voor de zoveelste teleurstelling met deze webshop.

  1. Ook ik vond datze mooie spullen verkopen en zocht overal naarde protokosten die erbij zouden komen.Nergens te vinden.ook heel vreemd is dat ze spreken in t duits en aangeven dat in sommige landen duitsland engeland, italie,australie misschien invoerrechten betaald moeten worden Als dat zo is zou dat in heel europa zijn.Ik stink er dus niet in..Hoort duidelijk aangegevn te worden .Dus niet doen..hoe mooi ook.
   Daar komt bij dat de maten, ook al bestel je naar de europese norm, niet passen.Ervaring met andere chinese bedrijven.

 15. Zeer onbetrouwbaar. Ik heb ontzettend veel spijt dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Ze innen wel je geld, maar leveren verder helemaa niet.

  1. Het site is helemaal niet betrouwbaar, ik heb een paar artikelen besteld, vier heb ik nog nooit gekregen en zij geven het geld niet terug, ik heb een paar keren naar hun klanten service een email doorgestuurd.
   Het artikelen die heb ik gekregen waren helemaal anders dan op foto’s

 16. Ik heb in februari wat besteld. Na vele mails heen en weer, waarbij Modetalente de track and trace nummer doorgaf bij Post.NL, heb ik na 3 manden nog niets ontvangen. Bij ieder mail zegt modetalente dat ze aan het zoeken zijn en dat het nog een weekje kan duren. Net als Florydays zijn het oplichters. Niet doen!!!!! Ik zet het op Face Book en Twitter om iedereen te waarschuwen.

  1. Had ook 3 artikelen bij Modetalente besteld en wist dat het uit Hongkong moest komen. 2 Ontvangen in februari. Daarna begon de lockdown. 28 Maart email dat nr. 3 onderweg was en vandaag 2 juni toch eindelijk ontvangen. Nadeel is dat de kwaliteit niet altijd klopt met wat er als info bij de bestelling staat. Evenals de maten, kloppen ook niet altijd.

  2. Ik heb juist me laten verleiden met iets te bestellen voor ongeveer 50 euro.
   Omdat de bestelling ingewikkeld was vr de betaling rees er bij mij al vragen.
   Nu ik wat neg. recensie gelezen heb is heel mijn kooplust via internet ruim geslonken.
   Het was namelijk de eerste maal.
   Ik heb eigenlijk nu schrik dat het gedoe nep is…ook ik heb wat geregel en een account aangemaakt. Ik krijg geen bevestiging van wat ik besteld heb …zeer vreemd kan iemand me helpen aan een e mail of telefoonnummer om even duidelijkheid te scheppen

   1. Beste, wat vervelend te horen dat dit een eerste ervaring is met internet aankopen. Gelukkig zijn er wel heel veel goede webshops. Koop in ieder geval waar u zeker weet dat het een betrouwbare shop is. Namen die u niet herkent kan een risico aanzitten.

  3. Beste M. Kerkhoven, deze organisatie heeft tientallen frauduleuze webshops. Daarom is het ook zo moeilijk aan te pakken. Als er veel negatieve recensies verschijnen over Modetalente gaan ze gewoon weer vrolijk verder onder een andere naam. Helaas.

 17. Inderdaad, zelfde ervaring. Besteld, betaald en nieks gekomen. Waar zijn echter deze leuke kledingstukken wel op betrouwbare manier te vinden? Want ze hebben allerlei mooie items uitgezocht om potentiele slachtoffers mee te lokken, mij inclusief.

  groet,

 18. Heb op 6 april j.l schoenen en een korte broek besteld, vorige week ontving ik alleen de schoenen. Heb inmiddels 5 mails gestuurd en om mijn geld terug gevraagd. Ze schrijven steeds terug dat ik geduld moet hebben, mijn geduld is op en ging kijken of er iets bekend was over Modetalente en ziedaar veel negatieve ervaringen dus ben niet de enige.
  Heb ze gemaild dat ik aangifte ga doen maar denk niet dat ze daarvan schrikken.
  Zal niet meer met ze in zee gaan en raad iedereen af niets bij ze te bestellen!

  1. Beste Grietje, ze schrikken inderdaad niet van aangifte. Uiteindelijk zullen ze mss 15% korting aanbieden. Dat zou ik maar accepteren want anders heb je niks.

 19. Ook ik ben zo dom geweest om hier te bestellen!!! Ik heb 5 kledingstukken betaald en na 3 maanden 3 dingen binnen gekregen, ze lijken niet op hetgeen ik besteld heb……. is t geld niet waard!!! En de laatste 2 kledingstukken zijn nooit gekomen, echte oplichterij!!!!

  1. Hallo ook ik heb op 28.04 5 kledingstukken besteld en betaald.Nog niets ontvangen.Ik heb een mail gestuurd.Ze hebben mij gezegd dat het onderweg is. Ik denk dat is oplichterij.Kunnen we dit niet stoppen?

   1. Beste Elviera, uiteindelijk komt het aan. De kledingstukken worden vanuit verschillende fabrieken verzonden. Allemaal uit lage lonen landen en de kwaliteit is zeer bedroevend. Dat kan wel maanden duren. Je geld terugvragen is geen optie. Helaas heb ik geen ervaring met het terug sturen er van.

 20. Ook ik ben er ingetrapt . Ik vind dat dit bedrijf vervolgd dan wel gestopt moet worden .
  Het is troep , klopt totaal niet met de afbeelding .
  Niets bestellen !

 21. Gezien de prints en de stijl van de kleding, is dat bedrijf gewoon een voortzetting van Floridays, dat ook zo’n twijfelachtige reputatie had. Ze bestellen jouw bestelling in China, waar het het min of meer wordt nagemaakt. De binnenkant ziet er onafgewerkt uit. Maar het ziet er op de plaatjes inderdaad geweldig aantrekkelijk uit. Helaas….

  1. Deze Chinese organisatie heeft tientallen webshops. Allemaal dezelfde oplichting.

   1. HEB ZO’N SPIJT DAT IK HET NIET EERDER HEB OPGEZOCHT OP GOOGLE,terwijl ik toch gelijk al een raar gevoel had toen er chinees achter zat, ik heb binnen 24 uur de boel geannuleerd,er stond stuurt u via contact een contact ticket,weet ik veel wat dat is,dus heb ze helemaal dol gestuurd met emails en ook via de website heb ik dit gedaan,en ik heb betaald via ideal,ing kon me niet helpen, ik ben radeloos,van mn vakantiecenten de 3jurken besteld, ik kan mn wel voor mn kop slaan, dat ik er ingestonken ben, wat een waardeloos bedrijf. ik mag toch hopen dat ik mn geld terug krijg,het is nu nog niet eens 24 uur geleden dat ik het heb besteld, als ze wijs zijn gaan ze het niet daar bestellen,ik weet ook niet wat ik moet,het was bij elkaar een heel bedrag,had nog veel meer willen bestellen,gelukkig niet gedaan,er moet hier toch iets aan te doen zijn,vuile oplichters

   2. Maar de kleding ziet er zo ongelofelijk leuk uit. Waar kan ik die echt krijgen? Waar zitten de ontwerpers?

 22. bedankt voor deze informatie. Mode Talente heeft inderdaad leuken kleding maar van op lichting hou ik niet van. Ik zal er dan ook geen gebruik van maken. De site heeft veel weg van de site Floriday. Is dit mode site wel te vertrouwen?? ik heb wat in de bestelling maar wacht op Uw antwoord of deze website wel te vertrouwen is anders veeg ik ook deze site van de computer.

   1. Hele goede actie.Ik zit ook nog steeds op mijn bestelling te wachten.
    Wacht maar af en anders is het oplichting.
    Mathilda van Ditmarsch.

 23. In nov 2019 bestelling gedaan, 2 jurkjes, 1 jas en oorbellen.
  Na 5 weken kwam er een jurkje van slechtere kwaliteit dan de afbeelding en 1 paar kapotte oorbellen.
  Mails gestuurd, standaard reaktie; ik moest de gegevens doorsturen terwijl ik dat al had meegezonden!!
  Nog meer mails, kwamen terug postvak vol.
  Deze week kwam er een reclamemail. Naar deze andere afzender (modetalente@edm.modetalente.com) weer mail gestuurd. Ik kreeg een vaag antwoord en was er klaar mee.
  Ik heb betaald via PayPal; klacht ingediend en nu met de webshop (fashion international) in onderhandeling. Als het op 6 april niet met ze opgelost is, kan ik PayPal vragen om het geld te retourneren. Nog afwachten of dat gaat lukken…
  Ik ben nu 5 berichten verder en heb geen toezegging.
  Het lijkt alsof men niet alles begrijpt of doet alsof!!
  Ik wil mijn geld terug voor de niet geleverde kleding en de kapotte oorbellen en om niet te hoeven terugsturen met hoge kosten wil ik 40 % korting op de jurk accepteren.
  Na een discussie over jurk en oorbellen, vat men samen dus de oorbellen vol bedrag terug en 40% korting op de jurk. Dat is alles…
  Niet dus! ook van de andere, niet ontvangen, jurk en de jas wil ik mijn geld terug!!
  tjongejonge wat een gedoe.
  NIET KOPEN DAAR!!

  1. Ik hoop dat Paypal iets doet, laat het ons weten! Bij mij heeft Paypal de claim zonder wederhoor gesloten. Modetalente heeft aan Paypal geantwoord dat ze de goederen gestuurd hebben. Daarmee was het voor Paypal klaar. Ze stuurden direct een incassobureau op me af omdat ik het bedrag gestorneerd had. De foto’s die ik liet zien van de slechte kwaliteit interesseerden ze niet. Ontvangen is ontvangen. Dus ik zeg, Ook stoppen met Paypal als ze de claims over Modetalente niet serieus gaan nemen. Ik vind dat ze hierin ook een verantwoordelijkheid hebben met hun betaaldienst. Maar tot heden interesseert het ze niets.

 24. Ik heb een bestelling gedaan op 3012-2019, kon gewoon door naar betalen, dus betaald via ideal, nooit een bevestiging ontvangen en mijn artikelen bleven in het mandje staan.
  Mail ontvangen, van Modetalente(德语), dat ik mijn bestelling niet had afgerond, rare Chinese tekens.
  Geld afgeschreven € 125,–, daarna verschillende contactmails eruit gedaan dat het niet klopte, hun reactie dat ze geen geld hadden ontvangen.
  Tot op heden geen oplossing en ik ben mijn geld kwijt.
  Heel zuur!!

  1. Vervelend te horen. Het duurt echt wel weken voordat je iets ontvangt. Dat heb ik zelf ook ervaren. Maar als je het al ontvangt, dan is het van zeer slechte kwaliteit. En terugsturen gaat ook niet. Dus sorry, hoe dan ook ben je je geld kwijt. Er zou iets tegen Modetalente gedaan moeten worden. Maar ik heb helaas ook geen idee hoe. Ik hoop dat deze blog hoog in Google komt en dat mensen eerst zoeken voordat ze geld overmaken!

  2. Vooral niet met Paypal hier mee aan de slag gaan, maar met jouw eigen bank, ik heb mijn geld terug door een klacht in te dienen bij mijn bank. Er zijn tientallen online webshops van deze zelfde oplichters internationaal. Paypal doet niets als je de bestelling hebt ontvangen, ook al heb je iets ontvangen wat 6 maten kleiner is dan wat je hebt besteld, en inderdaad van hele slechte kwaliteit.

 25. ZEER ONBETROUW BARE WEB WINKEL. ZE VERKOPEN SHIT SPULLEN ZEER SLECHTE KWALITEIT VOLDOET COMPLEET NIET AAN DE AFBEELDINGEN EN MATERIAAL BELOFTE.
  OOK TERUG ZENDEN IS NIET MOGELIJK JE KRIJGT DIRECT TE MAKEN MET EXTRA VERZEND KOSTEN DOOR DOUANE TAX PAS OP. EN TERUG BETALEN VAN NIET GELVERDE ARTIKELEN KUN JE WEL VERGETEN PAS OP PAS OP NIET KOPEN BIJ DEZE CITE !!!!!!!!

  1. Dank je wel voor je reactie! Vervelend te lezen dat jij ook zo’n nare ervaring hebt gehad.

 26. De domeinen van deze goedkope Chinese webshop liggen vast bij GoDaddy[.]com. Met omgekeerd zoeken is het resultaat van het aantal webshops verbluffend. Er zijn 2.149 domeinnamen die van CHIV International Holding zijn. Dus 2.149 shops om ons op te lichten. Poe, hoe zijn we als consument hiertegen gewapend? Als de ene site uit de lucht gaat gooien ze gewoon een andere online. Hoe is dit te stoppen?
  https://www.reversewhois.io/?searchterm=chicv+international+holding+limited

 27. Deze site is van CHICV INTERNATIONAL HOLDING LIMITED in Hong Kong. Er zijn nog meer websites die van deze organisatie zijn zoals julieda[.]com en kittypopo[.]com. Als je gaat zoeken hebben ze ongetwijfeld nog wel een paar sites.

  Ook op PayPal lopen klachten tegen dit bedrijf. Ze lijken er niks aan te doen.

  https://www.paypal-community.com/t5/Disputes-and-Limitations/Don-t-buy-from-CHICV-INTERNATIONAL-HOLDING-LIMITED/td-p/1506498
  https://www.paypal-community.com/t5/Disputes-and-Limitations/CHICV-International-Holding-Limited/td-p/1603497/page/2

Comments are closed.