Modetalente betrouwbaar?

Is de online webshop Modetalente betrouwbaar? Kan ik hier veilig kleding kopen? Lees deze ervaring voordat u hier iets aanschaft.

Modetalente betrouwbaar of oplichting?

Ze adverteren met mooie kleding voor hele leuke prijsjes. Erg aantrekkelijk om op deze webshop te bestellen. Ik ben hierdoor zelf ook verleid. Op de website Modetalente kun je lezen dat ze iets langere levertijden hanteren. Oké, daar kan ik voor deze prijzen wel mee leven.

Modetalente ervaring

Ik heb besteld. Dan reken je af met, jawel, een Chinees bedrijf (of iets in die richting). Oké, niet gelijk argwanend worden dacht ik nog. Er zijn vast ook goede Chinese bedrijven… Maar dan begint het lange wachten. Ik heb geen inlog of online account dus ik kan niks terugzien. Misschien niet goed aangevinkt bij bestellen, ik weet het niet.

Na twee weken stuur ik maar eens een mailtje via het Modetalente contact formulier. Ik krijg een track & trace code toegestuurd. Dat ziet er veelbelovend uit. Het pakketje lijkt verzonden. Maar na dagen wachten lijkt er maar niks te gebeuren met het pakketje. Na 20 dagen komt het pakketje aan in Nederland, zo lijkt het. Maar ook dan weer dagen geen activiteit en zeker geen pakket bij mij afgeleverd. Dan ga je je toch afvragen, is Modetalente betrouwbaar of ben ik nu echt online opgelicht? Dat is me nog nooit overkomen. Misschien ben ik te goed van vertrouwen geworden.

Google maar eens op Modetalente

En dan ga ik googelen op Modetalente. Had ik dat maar eerder gedaan. Het lijkt echt een frauduleuze online shop. En als mensen al iets ontvangen is het rommel. Ik heb aangekocht via PayPall, dus ik ga maar eens kijken of ik daar gebruik kan maken van de kopersbescherming. Tenslotte laten ze toe dat een frauduleuze webshop gebruikt maakt van PayPal. Ik ben benieuwd of ik mijn geld terugkrijg!

Heb jij ook ervaring met de online webshop Modetalente? Dan horen wij dat graag. Laat je bericht hieronder achter. Ervaringen met PayPal kopersbescherming horen wij ook graag!


Update 28-12-2019

Na mijn klacht via Paypal heb ik iets ontvangen. Maar…. zie hier wat een rommel je krijgt via Modetalente. Plaatje links wat is beloofd… plaatje rechts wat ik heb gekregen. Woorden zijn niet nodig denk ik 😉

modetalente klacht, onbetrouwbaar, opgelicht, fraude

Update 07-01-2020

Na diverse mailtjes voor een retouradres ontvang ik eindelijk onderstaande reactie in mijn mailbox. Ze raden af terug te zenden vanwege hoge kosten en bieden 15% korting aan. Ja ja, echt geen webshop waar je kleding wilt kopen. En nog steeds heb ik geen retouradres.

4 Replies to “Modetalente betrouwbaar?

 1. ZEER ONBETROUW BARE WEB WINKEL. ZE VERKOPEN SHIT SPULLEN ZEER SLECHTE KWALITEIT VOLDOET COMPLEET NIET AAN DE AFBEELDINGEN EN MATERIAAL BELOFTE.
  OOK TERUG ZENDEN IS NIET MOGELIJK JE KRIJGT DIRECT TE MAKEN MET EXTRA VERZEND KOSTEN DOOR DOUANE TAX PAS OP. EN TERUG BETALEN VAN NIET GELVERDE ARTIKELEN KUN JE WEL VERGETEN PAS OP PAS OP NIET KOPEN BIJ DEZE CITE !!!!!!!!

 2. De domeinen van deze goedkope Chinese webshop liggen vast bij GoDaddy[.]com. Met omgekeerd zoeken is het resultaat van het aantal webshops verbluffend. Er zijn 2.149 domeinnamen die van CHIV International Holding zijn. Dus 2.149 shops om ons op te lichten. Poe, hoe zijn we als consument hiertegen gewapend? Als de ene site uit de lucht gaat gooien ze gewoon een andere online. Hoe is dit te stoppen?
  https://www.reversewhois.io/?searchterm=chicv+international+holding+limited

 3. Deze site is van CHICV INTERNATIONAL HOLDING LIMITED in Hong Kong. Er zijn nog meer websites die van deze organisatie zijn zoals julieda[.]com en kittypopo[.]com. Als je gaat zoeken hebben ze ongetwijfeld nog wel een paar sites.

  Ook op PayPal lopen klachten tegen dit bedrijf. Ze lijken er niks aan te doen.

  https://www.paypal-community.com/t5/Disputes-and-Limitations/Don-t-buy-from-CHICV-INTERNATIONAL-HOLDING-LIMITED/td-p/1506498
  https://www.paypal-community.com/t5/Disputes-and-Limitations/CHICV-International-Holding-Limited/td-p/1603497/page/2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *