Kilometerregistratie Excel download

Als u geen privé bijtelling voor uw lease auto wilt dan dient u dit zelf aan te geven bij de Belastingdienst. Vervolgens krijgt u een verklaring toegezonden die u bij uw werkgever kunt indienen. Let op, privé bijtelling voor uw lease auto gaat altijd per kalenderjaar! Vervolgens dient u zelf een sluitende kilometerregistratie bij te houden. Welke informatie u moet bijhouden vindt u in onze kilometerregistratie excel formulier (onderstaand te downloaden).

Kilometerregistratie bijhouden

U bent verplicht een sluitende kilometerregistratie bij te houden. Het bewijs dat u niet meer dan 500 privékilometers met de auto rijdt moet overtuigend zijn. Is dit het niet dan heeft u kans op naheffing. Omrijd kilometers voor privé doeleinden worden ook als privé gezien en dient u te vermelden in uw overzicht. De belastingdienst kan tot 5 jaar in het verleden uw administratie opvragen. Bewaar uw ritadministratie dus goed.

Kilometerregistratie in Excel

Er zijn verschillende methodes om uw kilometerregistratie bij te houden. U kunt bijvoorbeeld een App gebruiken (keurmerk RitRegistratieSystemen) maar ook zelf de informatie bijhouden, bijvoorbeeld in Excel. Hierbij een voorbeeld van een ritadministratie in Excel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *