Expert in nagelverzorging en gellak in Helmond

Gellak-Helmond-2.jpg

Op zoek naar een goede specialist in Helmond? Ik wil mijzelf graag voorstelen als de expert in nagelverzoring en het zetten van gellak.

Voor onderhoud van je nagels ben je bij mij aan het goede adres. Voor de manicure heb ik pakweg 50 minuten tijd nodig, dan leg ik de ideale basis voor de gellak. Ik heb mij volledig gespecialiseerd op het gebied van nagelverzorging:  nagel versteviging, gel lak, BIAB Helmond (Builder In A Bottle), gel nagels, folie en nagelversiering.

Voor de gebruikelijke gellak behandeling staat circa 1 uur. Wil je nagel art d.m.v. folie of stamping? Dan komt hier plusminus 20 tot 30 minuten bij. Ik garandeer 21 dagen plezier van jouw nagels!

Zeker weten dat je geheel blij onze salon verlaat. Omdat ik van degelijkheid houd gebruik ik enkel kwaliteitsproducten. Ik gebruik normaliter de merken Bo Nail Systems en stamping producten van Moyra. Ik garandeer daarom altijd dat je zonder twijfel 21 dagen plezier van jouw nagels zal hebben na een bezoek aan mijn nagelstudio.

Gellak Helmond

Gellak aanleggen, zo gaat dat.

De laklaag hecht door de goede manier van opbrengen veel beter aan je nagels. Het uitharden van de lak gebeurt met een speciale lamp. Zo’n lamp noemen we een nagel- of gellak lamp. Omdat de gellak extra hard is, blijft deze ook heel wat langer op je nagels zitten dan normale nagellak. Het ander pluspunt van gellak is dat jouw nagels veel sneller droog zijn met behulp van de speciale UV lamp. Je kan een gellak laten zetten op je eigen nagels, maar het is ook denkbaar om een gellak te plaatsen op acryl- of gelnagels. Met gellak Helmond heb je dus wekenlang genot van je schitterende, gelakte nagels. De kosten van een gellak ligt wel ietwat hoger dan de kosten van een gewone nagellak. Daar staat tegenover dat jouw nagels veel langer goed blijven. Een manicure verzorging is altijd vereist om een goed resultaat met gellak te kunnen verzekeren. Vraag me naar de goede combinatieprijs van een nagelverzorging met een gellak.

Manicure Helmond

Een nagelverzorging is een intense verzorging van je handen en nagels. Ik heb enkele speciale cursussen gevolgd om een manicure op een correcte methode uit te kunnen voeren. Als finishing touch word er veelal gekozen voor een gellak na de nagelverzorging behandeling. Uiteraard is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook mogelijk in mijn nagelstudio. Hoe doe ik een manicure? Door middel van een speciale manicure olie maken we de handen zuiver. Dat zorgt voor milde nagelriemen. Zo kan ik de nagelriemen gemakkelijk terug duwen en eventuele losse velletjes simpel en gevoelloos schrappen. Om de gewenste nagel vorm te krijgen vijl ik de nagels in de gewenste lengte. Zo zien je handen en nagels er wederom keurig uit.

Extra mogelijkheden bij een manicure Helmond

Naast de basic manicure kun je er ook voor kiezen om je nagels te laten lakken. Als je zeker drie weken plezier wil hebben van prachtige en verzorgde nagels is dit vanzelfsprekend de aanbeveling. Wil jij graag langere nagels dan jou natuurlijke nagels? Vraag dan naar de mogelijkheden. Gelnagels op jouw eigen nagels plaatsen behoord ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk mag een mooie gellak dan niet ontbreken.

Nail art Helmond

Ik kan je nagels verfraaien in ieder model dat jij wilt. Door middel van stamping kan ik fraaie illustraties op je nagels drukken. Je kan kiezen voor een bepaald thema voor op de nagels. Zoals de onderwerpen Kerstmis, Halloween, Carnaval en Pasen. Maar ook een creatie in een bepaalde tint is een mogelijkheid. Kortom, er is erg veel beschikbaar met nail art Helmond!

Contact

Maak makkelijk een Afspraak maken – (arinagels.nl) via WhatsApp of e-mail. Groetjes Arina.

(Dit betreft een ingezonden bericht door Nagelsalon Arina , aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.)