Bitcoin Revolution

Let op: er is een grootschalige cryptocurrency-oplichtersbende actief genaamd Bitcoin Revolution. Er wordt vooral geadverteerd via Social Media.

Zonder inspanning geld verdienen? Te mooi om waar te zijn

De Malta Financial Services Authority (“MFSA”) is op de hoogte van een oplichtersbende die opereert onder de naam Bitcoin Revolution. Er is bekend dat ze op internet aanwezig zijn met https://the-bitcoinrevolution.org maar ookverschillende andere websites. Ze adverteren door middel van advertenties en pagina’s op verschillende sociale mediaplatformen. Meestal met bekende personen en uiteraard zonder hun toestemming. Ze vertellen dat deze personen zonder enige inspanning veel geld verdiend hebben met Bitcoin Revolution. Genoemd zijn onder andere Twan Huys, Ruud Feltkamp, John de Mol en televisie programma’s als RTL Late Night.

Waarschuwing voor Bitcoin Revolutions

De MFSA wil het publiek in Malta en in het buitenland op het gevaar attent maken. Bitcoin
Revolution is GEEN geregistreerd bedrijf en is op geen enkele andere wijze geautoriseerd financiële diensten te verlenen waarvoor een vergunning moet worden aangevraagd.

Bovendien suggereert informatie die beschikbaar is dat Bitcoin Revolution waarschijnlijk een internationale “get-rich-quick” cryptocurrency-zwendel is. Zie daarom af van transacties met deze onderneming. U bent waarschijnlijk uw inleggeld kwijt.